Dančí hřbet bez kosti

588 Kč 968 Kč od 588 Kč 735 Kč / 1 kg 691,43 Kč / 1 kg
Skladem Skladem Zvolte variantu
Vyberte balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Dančí hřbet se skládá ze dvou šálů, které obepínají páteř od posledního krčního obratle po křížovou kost

Vhodná úprava

  • Grilování
  • Steaky
  • Uzení
  • Smažení
  • Pečení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dančí guláš má své nenahraditelné místo v nabízeném sortimentu přesto, že se nejedná o celiství sval zvěře. Guláš je od starověku složen z několika druhů zvěřiny o různé struktuře masa a intenzitě chutí, které jsou na zvěři zastoupeny. Jedná se například o části krku, plecí, kližek, hrudí ale i kýty či hřbetu. Např. výrobkové řady exclusive garantujeme podíl jednotlivých částí.

Maso na guláš nekrájíme, aby se zákazník mohl přesvědčit, že se nejedná o ořez, ale o kvalitní části zvěřiny konkrétního druhu perfektně opracované a odblaněné. V Evropě jsou tyto výběrové řady gulášů velmi oblíbené. v Německu se jedná o guláše extra a v Itálii např. o polpu s přesným podílem krku a plecí. Tyto směsi se dají dobře použít i na pečení atd.

Váha balíčku se může lišit o +/- 5 procent.

Dopravu zajišťujeme po celé ČR. Abychom zvěřinu dodali se 100% garancí kvality a nezávadnosti, používáme speciální dopravu. Zvěřinu vkládáme do certifikovaných termoboxů vyložených suchým ledem. Ten při kontaktu s kyslíkem uvolňuje teplotu cca – 80 °C a je tak nejlepším mrazícím médiem využívaným pro tyto účely.

Doplňkové parametry

Kategorie: Daněk
Vhodný způsob úpravy: Pečení, Uzení, Grill, Smažení, Steaky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz