Dančí – maso na guláš
Detailní popis produktu
Dančí guláš má své nenahraditelné místo v nabízeném sortimentu přesto, že se nejedná o celiství sval zvěře. Guláš je od starověku složen z několika druhů zvěřiny o různé struktuře masa a intenzitě chutí, které jsou na zvěři zastoupeny. Jedná se například o části krku, plecí, kližek, hrudí ale i kýty či hřbetu. Např. výrobkové řady exclusive garantujeme podíl jednotlivých částí.
Maso na guláš nekrájíme, aby se zákazník mohl přesvědčit, že se nejedná o ořez, ale o kvalitní části zvěřiny konkrétního druhu perfektně opracované a odblaněné. V Evropě jsou tyto výběrové řady gulášů velmi oblíbené. v Německu se jedná o guláše extra a v Itálii např. o polpu s přesným podílem krku a plecí. Tyto směsi se dají dobře použít i na pečení atd.
Váha balíčku se může lišit o +/- 5 procent.
Dopravu zajišťujeme po celé ČR. Abychom zvěřinu dodali se 100% garancí kvality a nezávadnosti, používáme speciální dopravu. Zvěřinu vkládáme do certifikovaných termoboxů vyložených suchým ledem. Ten při kontaktu s kyslíkem uvolňuje teplotu cca – 80 °C a je tak nejlepším mrazícím médiem využívaným pro tyto účely.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Daněk |
---|---|
Vhodný způsob úpravy: | Vaření, Pečení, Paštiky, Dušení, Guláše, Burgery, Omáčky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.