Dančí plec bez kosti
Detailní popis produktu
Dančí plec je stejně jako kýta složena z několika šálů. Jedná se o velkou plec tzv. srdíčko, kulatou a loupanou plec. Tyto svaly se nachází na předním běhu zvěře. Obepínají lopatku, ramenní kost a předloketní kost. Na záprstní kosti je upnuta pouze kližka, kterou řadíme do tzv. gulášového masa. Jedná se o libové svaly se středně hrubými vlákny, pevnou strukturou, barvou tmavě červenou a vůní typickou pro dančí zvěřinu.
Ze 70kg těžkého daňka vytěžíme cca 5,5kg exclusivně opracovaných plecí. Nabízíme je výhradně v odblaněném stavu, v úpravě exclusive a bez kosti. Je vhodná ke všem úpravám kromě grilování a minutek. Její vlastnosti naopak velmi oceníte při přípravě vynikajícího guláše, ragú, masových směsí, zvěřinových omáček, paštik, vaření či dušení. Pro svoje specifické vlastnosti a velmi příznivou cenu je mezi zákazníky velmi oblíbena.
Váha balíčku se může lišit o +/- 5 procent.
Dopravu zajišťujeme po celé ČR. Abychom zvěřinu dodali se 100% garancí kvality a nezávadnosti, používáme speciální dopravu. Zvěřinu vkládáme do certifikovaných termoboxů vyložených suchým ledem. Ten při kontaktu s kyslíkem uvolňuje teplotu cca – 80 °C a je tak nejlepším mrazícím médiem využívaným pro tyto účely.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Daněk |
---|---|
Vhodný způsob úpravy: | Vaření, Pečení, Paštiky, Dušení, Guláše, Burgery, Rolády, Omáčky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.