Prase divoké - plec bez kosti

418 Kč 298,57 Kč / 1 kg
Skladem
Vyberte balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Plec je stejně jako kýta složena z několika šálů. Jedná se o velkou plec tzv. srdíčko, kulatou a loupanou plec.

Vhodná úprava

  • Pečení
  • Rolády
  • Vaření
  • Guláše
  • Dušení
  • Burgery
  • Paštiky
  • Omáčky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plec je stejně jako kýta složena z několika šálů. Jedná se o velkou plec tzv. srdíčko, kulatou a loupanou plec. Tyto svaly se nachází na předním běhu zvěře. Obepínají lopatku, ramenní kost, a předloketní kost. Na záprstní kosti je upnuta pouze kližka, kterou řadíme do tzv. gulášového masa. Jedná se o jemně prorostlé svaly s hrubšími vlákny, pevnou strukturou, barvou červenou a vůní typickou pro kančí zvěřinu. Ze 65kg divočáka vytěžíme pouze 3,6 kg exclusivně opracovaných plecí.

Nabízíme je výhradně v odblaněném stavu, zbavené krytí, v úpravě exclusive a bez kosti. Je vhodná ke všem úpravám kromě grilování a minutek. Výjimku tvoří selata. I ze selečích plecí se výborně připravují minutky. Její vlastnosti naopak velmi oceníte při přípravě vynikajícího guláše, ragú, masových směsí, zvěřinových omáček, paštik, vaření či dušení. Pro svoje specifické vlastnosti a velmi příznivou cenu je mezi zákazníky velmi oblíbena.

Váha balíčku se může lišit o +/- 5 procent.

Dopravu zajišťujeme po celé ČR. Abychom zvěřinu dodali se 100% garancí kvality a nezávadnosti, používáme speciální dopravu. Zvěřinu vkládáme do certifikovaných termoboxů vyložených suchým ledem. Ten při kontaktu s kyslíkem uvolňuje teplotu cca – 80 °C a je tak nejlepším mrazícím médiem využívaným pro tyto účely.

Doplňkové parametry

Kategorie: Prase divoké
Vhodný způsob úpravy: Vaření, Pečení, Paštiky, Dušení, Guláše, Burgery, Rolády, Omáčky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz