Srnčí hřbet bez kosti
Detailní popis produktu
Se skládá ze dvou šálů, které obepínají páteř od posledního krčního obratle po křížovou kost. Srnčí hřbet se dá péct celý s kostí, protože jeho váha málo kdy překračuje 3 kg a délka 50 cm. Srnčí hřbet je po panenkách druhou nejcennější částí srnčí zvěřiny a nesmí chybět pří žádné slavnostní příležitosti. Srnčí hřbet je luxusní záležitostí. Po vykostění máme z 15 kg srnce k dispozici dva šály o přibližné váze pouze 0,65 kg jeden.
Maso je velmi jemné a křehké tmavě červené barvy a intenzivní srnčí chuti. Hřbet je vhodný ke všem úpravám. Nejvíce jeho kvality využijeme při minutkové úpravě. Pokud krájíme medailonky, řízečky atd. tak napříč svalovými vlákny. Srnčí hřbet před úpravou nikdy neodblaňujeme, aby maso zůstalo křehké a šťavnaté. Z dalších úprav můžeme doporučit grilování, smažení, pošírování ale také pro výrobu paštik.
Váha balíčku se může lišit o +/- 5 procent.
Dopravu zajišťujeme po celé ČR. Abychom zvěřinu dodali se 100% garancí kvality a nezávadnosti, používáme speciální dopravu. Zvěřinu vkládáme do certifikovaných termoboxů vyložených suchým ledem. Ten při kontaktu s kyslíkem uvolňuje teplotu cca – 80 °C a je tak nejlepším mrazícím médiem využívaným pro tyto účely.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Srnec |
---|---|
Vhodný způsob úpravy: | Pečení, Uzení, Grill, Smažení, Steaky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.