Prase divoké - žebra bez kosti
Detailní popis produktu
Zvěřina kterou označujeme jako žebra z divočáka jsou svaly, které pokrývají hrudní koš zvěře, převážně hrudí a žebra. Jedná se o svaly jak vnější (nádechové) tak o svaly vnitřní mezižeberní (výdechové). V případě mladých kusů, které pro tento účel speciálně vybíráme se jedná o jemně prorostlou zvěřinu se středně hrubými a delšími vlákny, pevnou strukturou, barvou červenou a vůní typickou pro kančí zvěřinu. Pro přípravu tohoto výrobku preferujeme žeberní plát výhradně z lončáků mezi 50 až 70kg. Z 60kg těžkého kusu vytěžíme cca 2,3 kg exclusivně opracovaných žeberních plátů. Nabízíme je v odblaněném stavu, v úpravě exclusive a bez kosti. Jsou vhodná především pro přípravu vynikajících rolád viz . Recepty. Dále pak jejich vlastnosti můžeme ocenit také při přípravě guláše, výborných masových směsí, zvěřinových omáček, paštik. Je vhodná ke všem úpravám mimo minutek, i na grilu jsou vynikající. Pro svoje specifické vlastnosti, širokou škálu použití, začínají být precizně upravená žebra z mladých kusů zákazníky velmi oblíbená.
Váha balíčku se může lišit o +/- 5 procent.
Dopravu zajišťujeme po celé ČR. Abychom zvěřinu dodali se 100% garancí kvality a nezávadnosti, používáme speciální dopravu. Zvěřinu vkládáme do certifikovaných termoboxů vyložených suchým ledem. Ten při kontaktu s kyslíkem uvolňuje teplotu cca – 80 °C a je tak nejlepším mrazícím médiem využívaným pro tyto účely.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Prase divoké |
---|---|
Vhodný způsob úpravy: | Paštiky, Grill, Guláše, Rolády, Omáčky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.