Sele prasete divokého - kýta s kostí

528 Kč 377,14 Kč / 1 kg
Skladem
Vyberte balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Toto maso vybíráme pouze z dobře zmasilých divokých selat o váze 13-18 Kg, které jsou co do kvality v té nejvyšší kategorii.

Vhodná úprava

  • Grilování
  • Uzení
  • Smažení
  • Pečení
  • Vaření
  • Dušení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Toto maso vybíráme pouze z dobře zmasilých divokých selat o váze 13-18 Kg, které jsou co do kvality v té nejvyšší kategorii.

Kýta s kostí z divokého selete ( zadní běh) se v naší nabídce pohybuje ve váze od 1,4 – 1,8 Kg a je určena pro tepelnou úpravu vcelku, tedy s kostí. Doporučujeme např. pečení, grilování či rožnění. Od tepelné úpravy zvěřiny s kostí očekáváme, že výpek bude silnější, voňavější a předá do našeho pokrmu více masového aroma. Pokrm se zároveň stává výraznějším a typickým pro konkrétní druh zvěře. Myslíme si, že zvěřina od kosti právem zařazena našimi šefkuchaři mezy ty nejvyšší úrovně gastronomie. Nezapomenutelný je také zážitek při podávání tohoto pokrmu, porcování uprostřed stolu, kdy se všem hostům již zbýhají sliny působí velmi dobrým a slavnostním dojmem.

Zvěřina z divokého slete je oproti ostatním druhům světlejší, s kratším jemným vláknem. V úpravě velmi rychle hotová, šťavnatá a extémě křehká. Je to prostě delikatesa.

Váha balíčku se pohybuje od 1,4 kg do 1,8 kg. Cena je za balíček.

Dopravu zajišťujeme po celé ČR. Abychom zvěřinu dodali se 100% garancí kvality a nezávadnosti, používáme speciální dopravu. Zvěřinu vkládáme do certifikovaných termoboxů vyložených suchým ledem. Ten při kontaktu s kyslíkem uvolňuje teplotu cca – 80 °C a je tak nejlepším mrazícím médiem využívaným pro tyto účely.

Doplňkové parametry

Kategorie: Prase divoké
Vhodný způsob úpravy: Vaření, Pečení, Uzení, Dušení, Grill, Smažení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz